Fuck diabetes

Texterna på "Min historia" är inte vetenskap och diabetesportalen.se tar varken ställning för eller emot innehållet. Berättelserna är skrivna av personer som delar med sig av sina egna personliga upplevelser och erfarenheter av hur det är att leva med diabetes. /Redaktionen

diabetes gör ont. jag vill inte ha diabetes. det gör ont. ta bort smärtan, snälla. jag är rädd. jag vill inte dö. jag vill inte få konsekvenser av min diabetes. vad har jag gjort för att få kalla mej diabetiker. jag vill inte ha diabetes. snälla. hjälp. tänk om någon hörde mej. tänk om någon hörde hur ont det gör. tänk om någon hörde hur rädd man är. jag vill inte vara rädd. men jag är rädd. jätterädd. smärtan kommer. smärtan går. smärtan består. snälla. hjälp. mej. jag vill inte vara jobbig. jag vill inte vara ett besvär. ta bort den snälla. jag vill inte minnas den 29 juli 2015 som den värsta dagen i mitt liv. för dagen innan var bra. dagen innan hade jag inte diabetes. dagen efter hade jag en livshotande sjukdom. snälla. HJÄLP. jag ber den som kan hjälpa mej att göra vad som helst. bara jag blir fri. igen. jag vill börja leva igen. jag vill leva som förut. igen. men ingen hjälper mej. jag är rädd. jag vill inte gråta till söms varje natt. jag är inte ens gammal. men jag vet ändå att jag kommer dö i förtid. hjälp.

Jag var 18 år och fyra månader. Jag var sjuk, väldigt sjuk. Jag var inlagd i flera veckor med kanyler, slangar mm över hela kroppen. Ärren syns fortfarande, nio månader senare. Jag får ingen pump, trots att jag vill. Jag svimmar nästan varje gång jag ska ta spruta pga sprutfobi. Ändå får jag ingen pump. Min historia är ganska lik alla andras så mer behöver ni inte veta, mer än att jag vill bli av med den här äckliga fula sjukdomen.

Anonym

Senast uppdaterad: 2016-04-06
Webbansvarig:  Redaktionen

diabetesportalen.se, LUDC, CRC, SUS Malmö, Ingång 72, Hus 91, plan 12. 205 00 Malmö. Telefon: 040 39 10 00 (vx)